SON DAKİKA

Son dakika haberi: 15 Temmuz Köprüsü tek taraflı trafiğe açıldı

Edinilen bilgiye göre, saat 22.45 sıralarında şüpheli bir araç 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde durdu. Şüpheli araç nedeniyle İstanbul Emniyeti alarma geçti. Aracın üzerinde “SMA” yazarken, trafik çift yönlü olarak durduruldu. Trafikte kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

“ARACIN ÜZERİNDE BAZI MESAJLAR OLDUĞU SÖYLENİYOR”

CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, “İlginç bir olay gerçekleşiyor. Dakikalar önce bir otomobil köprünün üzerine geldi ve dik bir şekilde park etti. Aracın üzerinin yazılı olduğu ve bazı mesajlar olduğu söyleniyor. Trafiği durdurdu ve araçta bulunan kişinin bunu neden yaptığıyla ilgili net bir bilgi yok. Polis ekipleri köprünün her iki tarafını da trafiğe kapattı.” dedi.

Son dakika haberi: 15 Temmuz Köprüsü yeniden trafiğe açıldı

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi ‘Kimse tedirgin olmasın, şahısla müzakere ediliyor. Eğer müzakere sonuç vermez ise operasyon yapılacak.’ açıklamasını yaptı.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

Valilik’ten yapılan açıklamada ‘Köprüde meydana gelen olayın bireysel bir eylem olduğunu değerlendiriyoruz. Emniyetimiz tedbir amaçlı köprü trafiğini durdurdu.’ ifadeleri yer aldı.

Ulaştırma Bakanlığı: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde eylem yapan sürücüden dolayı güney yol araç trafiği polis tarafından kapatılmıştır.

Son dakika haberi: 15 Temmuz Köprüsü yeniden trafiğe açıldı

“ŞAHIS İKNA EDİLİP TESLİM ALINMIŞTIR”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14’te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu