SON DAKİKA

Sokakta kalmış yavru kedileri besliyor

Sokakta kalmış yavru kedileri besliyor
expand

Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da kuryelik yapan bir kadın, işinden geriye kalan zamanlarda anneleri olmayan sokakta kalmış 3 yavru kediye bakıyor. Yaklaşık 2 haftalık olan yavru kedilere evini açan kadın, kedileri çocuklarıymış gibi ‘biberonla’ besliyor.

Antalya’da yaşayan ve kuryelik yapan İlknur Köksal (53), annesi olmayan ve sokakta kalmış 2 haftalık yavru kedilere yardım eli uzattı. Yavru kedilerin zor durumda olduğunu fark ederek evine alan 3 çocuk annesi Köksal, kuryelikten arta kalan zamanlarında kedilere kendi çocukları gibi bakıyor. Henüz 2 haftalık olan ve anneleri olmayan kedilere annelik yapan Köksal, kedileri çocukları gibi biberonuyla besliyor. Engelli kedilere de bakan Köksal, arka bacaklarından birisi olmayan, kör ve kuyruğu kopuk olmak üzere 2 engelli kediye de bakıyor. Köksal kuyruğu kopuk ve kör olan kediyi bir arkadaşının yine besleme yaparken kedi evinde bulduğunu ve kendisine söylemesi üzerine sahiplendiği söyledi. Engelli kedileri kimsenin istemediğine de değinen Köksal, onların sağlıklı hayvandan farklarının olmadığını belirtti.

‘BAKIMA MUHTAÇLAR’

Yavru kedilere evini açan İlknur Köksal “Arkadaşlar kedi evine bırakılmış. Bizim grubumuz var sosyal medyada, anne kedi ya da bakabilecek birilerini arıyorlardı. Ben de ben bakabilirim, dedim. Aldım getirdim kedileri. Zaten evimde kedim ve köpeğim vardı, ailecek seviyoruz hayvanları. Onlar da sonuçta bir can, bana göre insan evladı gibi. Biraz büyüdükten sonra sahiplendiriyoruz, benim gibi olan birçok hayvansever var. Gerçekten kıyamıyoruz, sokakta olmalarına. Onlarında bakıma ihtiyacı var, bakıma muhtaçlar” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu