TÜRKİYE

Sinan Ateş davasında 5. gün! İşte anbean yaşanan tüm detaylar

Davanın bugünkü celsesinde tanık ifadeleri alındı. Tanık Yusuf Mert, motokurye olduğunu ve olay günü sipariş götürdüğünü söyledi.

Trafik ışıklarında beklerken kaçan şahıslarla karşı karşıya geldiğini belirten Mert, “Motorda oturan kişide kask vardı, arkaya binende yoktu. Motoru hızlı kullanıyorlardı, o dikkatimi çekti. Herhangi bir silah görmedim. Plakanın ’35 E’ kısmı dışındaki kısmı bantlıydı. Başka bir bilgim, görgüm yok.” dedi.

Tanık Yavuz Süleymanoğlu ise sanık Aytaç Ataç’ı, bir kafenin sahibi olması nedeniyle tanıdığını söyledi. Ateş’i tanımadığını, arkadaşının kendisini telefonla araması üzerine cinayetten haberdar olduğunu anlatan Süleymanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşım, bizim olduğumuz yere yakın bir yerde ocak başkanının öldürüldüğünü söyledi. Ben de kim olduğunu sorunca ‘Sinan Ateş’ dedi. Ben de bir gürültü duymadığımı söyledim. Aytaç, ‘Ne olmuş?’ diye sordu. Ben de rahmetlinin ismini söyleyerek ‘Öldürmüşler’ dedim. Aytaç, ardından Tolgahan’ı aradı. Karşı tarafın ne söylediğini bilmiyorum. Aytaç’a ‘Ne olmuş?’ diye sorduğumda ‘Bilmiyormuş’ dedi.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu