SON DAKİKA

Serhat Akın davasında “kumar borcu” detayı…

KAYNAKKanal D

Serhat Akın’ı ayağından vuran, silahı tutan o el ve ona yardım eden 5 kişi sorguda çözüldü. Emniyetin tespitine göre 250 bin lira karşılığında vurdular. Kadıköy’ün Boğası’na silahlı saldırıda 6 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlandı. Saldırıyla ilgili tek bir iddia vardı.

Serhat Akın’ın vurulmasının perde arkasındaki neden iddiaya göre kumar. Eski futbolcu iddiaya göre kumar borcunu ödemediği için program çıkışı da silahlı saldırıya uğradı.

Serhat Akın davasında kumar borcu detayı...

Tespitlere göre “vurun” talimatını, hakkında 4 ayrı yakalama kararı olan Gürcistan’daki firari Hasan Şahin verdi. Tanık ifadesine göre Akın’ı vuran Ozan Dalmaz’ın silahlı saldırı talimatını Şahin verdi.

Saldırı içinde 250 bin liraya anlaşıldı. Soruşturma dosyasındaki dikkat çeken detaylardan biri de saldırganların haricinde orada başka bir araç içindekilerdi.

Serhat Akın davasında kumar borcu detayı...

Araçtakilerin iki görevi vardı birinci görevleri motosikletli saldırganların, yani ortaklarının rahat ikinci görevleri ise motosikletli saldırganlar Serhat Akın’ı vuramayıp ellerinden kaçırırlarsa işte o zaman onlar eski futbolcunun peşine düşecekti.

Serhat Akın ise ifadesinde 4 spor yorumcusunun ismini verdi. Adliyeye sevk edilen 6 şüphelinden 5’i ise tutuklandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu