SON DAKİKA

Sedef Güler cinayetinde şoke eden detay

KAYNAKCNN TÜRK

Cesedi halıya sarılmış halde denizde bulundu. Ayaklarına da ağırlık bağlanmıştı. Sedef Güler’in cinayetiyle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.

Katil zanlısı Yavuz Güngör yurt dışına kaçmak için günlerce bir ahırda beklediğini söyledi.

Sedef Güler cinayetinde şoke eden detay

7 Haziran’da İstanbul Büyükçekmece’de denizde bulunan bir kadın cesedi Türkiye’nin gündemine oturdu. Kadının ayaklarına ağırlık bağlanmış ve halıya sarılmış olduğu görüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Cesedin Sedef Güler’e ait olduğu belirlendi. Cinayet şüphelisi Yavuz Güngör, yurt dışına kaçmak üzereyken Edirne’de bir köyde yakalandı.

Hakkında 8 yıldan fazla kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli Yavuz Güngör o geceyi anlattı. Güngör, kaçakçıların onu nehrin karşısına kayık ile geçirip bırakacağını söyledi.

Şüpheli saklandığı ahırda polis ekiplerince yakalandı. Emniyette ifadesi alınan katil zanlısı, akşam sedef güler ile birlikte uyuşturucu ve alkol aldığını, sabah uyandığında ise kadını ölü bulduğunu anlattı.

Sedef Güler cinayetinde şoke eden detay

Şüphelinin arkadaşıyla birlikte plan yaparak cesedi denize attığını itiraf ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yavuz Güngör tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu