MAGAZİN

Sandık Kokusu Gülnaz kimdir? Sandık Kokusu dizisinde Gülnaz’yu oynayan Gözde Seda Altuner kaç yaşında?

Sandık Kokusu Gülnaz kimdir Sandık Kokusu dizisinde Gülnazyu oynayan Gözde Seda Altuner kaç yaşında
expand

KAYNAKCnnturk.com

Gözde Seda Altuner, Sandık Kokusu dizisinde Gülnaz karakterini canlandırıyor. Sevilen dizide Gülnaz’yu oynayan Gözde Seda Altuner’e dair bilgiler merak uyandırdı. İşte Gözde Seda Altuner hakkında bilgiler…   

Gözde Seda Altuner’in canlandırdığı Gülnaz kimdir? 

Hasan’ın kız kardeşidir. Urfa’da doğmuş ve büyümüştür. Kocasını kaybetmiş ve bir kızı vardır. Abisi Hasan’ı her şeyin üstünde tutar. Filiz gibi bir kadınla evlenmesine şaşırır. Filiz’in meydanı boş görmesine izin vermez.

Tanıdığı andan itibaren Filiz ve kızlarını hiç sevmemiş, abisine yakıştırmamıştır. Ona göre bu kadınlar “dullar kulübüdür” ve Başkaya ailesi için bir yüz karasıdır. Gülnaz, kızı Nazlı’nın üniversite eğitimi bahane ederek kızıyla birlikte o eve taşınır ve Filiz’e dünyayı dar eder. Hem şehirli Filiz’i şaşkınlıkla izler, hem de yoluna çıkmaktan kendini alamaz.

Küçük şehirden gelen bu kadın İstanbul’daki hayat karşısında nasıl değişim gösterecektir?

Gözde Seda Altuner kimdir? 

Gözde Seda Altuner, 16 Haziran 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yeditepe Ünv.Radyo Sinema tv bölümünü kazandı. Oyuncu olma hayali daha ağır bastığı için 2 yıl sonunda bu bölümden  ayrıldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nün konservatuvar sınavlarına girerek kazandı. 2006 yılında mezun oldu. Seda Altuner oyunculuğun yanı sıra, senaryo yazarı olarak da çalışmalarda bulundu. Cast-ı Olan mı Var adlı kısa filmin senaryosunu yazdı ve ayrıca rol aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu