SPOR

Samsunspor’da yeni hedef Avrupa

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig’de ilk seneyi ilk 10 sırada tamamlama planları olduğunu söyledi.

Samsunspor’da yeni hedef Avrupa

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü’nü 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Yılport Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, 11 yıl sonra gelen şampiyonluğun kente katacağı çok şey olduğunu ifade etti.

Samsunpor’un çok önemli başarılar elde edebileceğini belirten Eroğlu, “Süper Lig’de sabırlı bir şekilde ilk sene ilk 10 planımız var. Sonra yavaş yavaş bunu kademeli olarak yükselteceğiz. Doğru planlama ile hedef yavaş yavaş Avrupa’yı yakalama. Başkanımızın vizyonunu biliyorsunuz; Samsunspor markasını Avrupa’da da tanıtmak. Bu çok değerli olacaktır. Burada sabra ihtiyaç var. Şu an Süper Lig’e çıkacağız, taraftarlarımızın desteklerine çok çok ihtiyacımız var. Bu doluluğu her maçta yakalarsak, Süper Lig’de de çok keyifli maçlar oynanacaktır. Samsunspor her takım için zor bir deplasman olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor’un Süper Lig’e çıkmasının kariyerinin en önemli başarılarından biri olduğunu dile getiren Eroğlu, “Çok heyecanlıyım, çok mutluğuyum, çok gururluyum. Sözümüzü tutmanın mutluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu