SON DAKİKA

Rahatsızlığı sonrası Erdoğan’dan ilk fotoğraf

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le telefon görüşmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makamından iki kare fotoğraf paylaşıldı. Görüşmede Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini de iletti. İki lider daha sonra Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni’ne video konferansla katıldı.

Rahatsızlığı sonrası Erdoğan’dan ilk fotoğraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda görüştüğü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne katkıları için teşekkür etti.

Erdoğan’ın Putin’le telefon görüşmesinde Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmalar değerlendirildi.

Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti.

Görüşmede, Suriye’deki gelişmeler de ele alındı. Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki gün geçirdiği rahatsızlığı sonrası ilk kez bu görüşme sırasında çekilen fotoğrafları paylaşıldı.

Görüşmede Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan eşlik etti. (AA)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu