SON DAKİKA

PKK Doğu’dan nasıl silindi? Kahraman Komandolar CNN TÜRK’TE!

KAYNAKCNN TÜRK

HAKKARİ-ŞIRNAK BAŞTA OLMAK ÜZERE DOĞU’YA HUZUR GELDİ

Bir zamanlar sadece terörle anılan bir yerdi Hakkari. Şimdi dünyaca ünlü otelde tatil yapılıyor. Teröristlerin bir zamanlar cirit attığı o dağlarda, festivaller düzenleniyor. Doğu’daki dev değişim Türkiye’nin terörle mücadelesinde geldiği noktanın en yalın örneği.

MEHMETÇİK TERÖRÜN BELİNİ KIRDI, BÖLGEYE REFAH GELDİ

Jandarma ve asker Doğu’daki terörist yuvalarını imha etti. Kato, Gabar Cudi dağları yani Şırnak-Hakkari başta olmak üzere bu kritik bölgeye, Doğu’ya huzur geldi. İnsanlar rahat nefes aldı. Sınırın Türkiye tarafında Jandarma Komandolar, sınır ötesinde ise TSK büyük mücadele verdi, vermeye de devam ediyor.

KOMANDOLAR SURİYE VE IRAK SINIRINDA GEÇİT VERMİYOR

Irak ve Suriye’nin Kuzeyinde Milli Savunma Bakanlığı’nın sürdürdüğü harekatlar devam ederken sınırın Türkiye tarafında da Jandarma Komandolar göz açtırmıyor.

İnsanın nefesini kesen soğuk, dimdik dağların arasındaki üslerle komandolar her yerdeler. Sınır hattında; sınır ötesinde, dağlarda, bölgeyi izliyor. Arama tarama yapıyor, araziyi boş bırakmıyor, operasyonlarını sürdürüyor.

KOMANDOLAR DİMDİK DAĞLARDA MÜCADELE VERİYOR

İşte Doğu’daki bu değişimin mimarı onlar. Bugün Şırnak ve Hakkari başta olmak üzere Doğu’da terör bitme noktasına geldiyse onlar sayesinde. Rehavete yer yok diyorlar… Sınır hattındaki üs bölgelerinde nöbetlerine devam ediyor.

Askerlerimize saygıyla….

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu