HABERLER

Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist daha öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 5 teröristin daha etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist daha öldürüldü

AA & Ensonhaber

Yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, nokta operasyonlarla örgüte darbe üstüne darbe vuruyor.

Teröristlerle mücadele sürerken Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı bir haber geldi.

1 askerimiz şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, bölgede bölücü terör örgütü mensuplarıyla ile çatışmaya girildiğini açıkladı. Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki çatışmada Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin şehit olduğu belirtildi.

Devam eden çatışmalarda 5 terörist etkisiz hale getirilmişti.

5 terörist daha öldürüldü

MSB’den yapılan son açıklamada, 5 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bilgisi yer aldı:

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’yi şehit eden PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor. Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a yükseldi. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yılbaşından beri 2 bin terörist öldürüldü”

Kabine sonrasındaki açıklamalarında Gazze’deki saldırıları ele alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz sürüyor. Yılbaşından bu yana bir kısmı elebaşı seviyesinde yaklaşık 2 bin teröristi etkisiz hale getirdik. Döktükleri her damla kanın hesabını soruyoruz soracağız.

ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu