SON DAKİKA

PARİS 2024 YAZ OLİMPİYAT OYUNLARI CANLI İZLE – TRT SPOR ve TRT SPOR YILDIZ CANLI YAYIN

PARİS 2024 YAZ OLİMPİYAT OYUNLARI CANLI İZLE – TRT SPOR ve TRT SPOR YILDIZ CANLI YAYIN
expand

KAYNAKCnnturk.com

Milli sporcularımız madalya için sahne alıyor, büyük heyecan olimpiyat oyunları boyunca canlı yayında yaşanıyor. Birçok farklı dalga gerçekleşecek madalya heyecanı için tüm Türkiye tek yürek olacak.

TRT SPOR VE TRT SPOR YILDIZ CANLI İZLE

Millilerimiz yer alacağı karşılaşmaları canlı olarak izlemek isteyen sporseverler TRT SPOR ve TRT SPOR YILDIZ ekranlarından müsabakaları takip edebilecekler. İşte Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları canlı izle seçeneğinin yer alığı o linkler…

TRT SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

TRT SPOR YILDIZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

1916’da I. Dünya Savaşı, 1940 ve 1944’te ise II. Dünya Savaşı yüzünden gerçekleştirilemeyen oyunlar da hesaba katıldığında 33’üncüsü organize edilen Yaz Olimpiyatları’nın açılış töreni, Seine Nehri’nde gerçekleştirildi.

Yaz Olimpiyatları’nda 29 branşa ek; breakdans, sportif tırmanış ve dalga sörfü de yer alacak. 17 gün sürecek müsabakalarda 10 bin 500 sporcu madalya mücadelesi verecek.

Madalya kazanan sporcular Paris’ten bir parçayı da yanlarında götürecek. Eyfel Kulesi’nin tadilatı sırasında değiştirilen parçalar, sporcuların boyunlarına asılacak altın, gümüş ve bronz madalyanın içine yerleştirildi.

Böylelikle madalya alan sporcular, Eyfel Kulesi’nden orijinal bir parçayı göğsünde taşıyacak. Madalyaların ortasına yerleştirilen demir parçalarının her biri 18 gram ağırlığında olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu