SON DAKİKA

Özgür Özel’den yerel seçim için iş birliği çağrı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim için iş birliği çağrısını bu kez grup kürsüsünden yaptı. 2019’da bazı belediyelerin sadece CHP oyu ile alınmadığını söyleyerek isim vermeden müstakil seçime girme kararından geri adım atmayan İYİ Parti’ye seslendi. “Bu belediyeleri sadece CHP’lilerin oyları ile kazanmadık. Bundan sonraki süreçte siyasi partilerle iş birlikleri konuşmaya, bu büyük iş birliği ve güç birliğine hep birlikte davet ediyoruz.”

Özgür Özel’den yerel seçim için iş birliği çağrı

Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı’nın gündeminde MHP lideri Bahçeli’nin partisi ve CHP’ye yönelik eleştirileri de vardı. “Soyumuz Selanik’tedir Devlet Bey. Ayıptır söylemesi babamın babası üzerinden Üsküp’tedir.”

Gruba Parti Meclisi kararı ile CHP’ye dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı. Özel, ‘baba evi’ çağrısını yineledi. “Baba evinin kapısı açıktır, tapusu ve bir kişiye aittir, Atatürk. Buyurun gelin.”

Özgür Özel’den yerel seçim için iş birliği çağrı

Özgür Özel, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki polemik nedeniyle CHP’nin Meclis Genel Kurulu’ndaki oturma eyleminin biteceğini söyledi. “30 Kasım, 21’inci gününde, 500’üncü saatinde CHP anayasaya sahip çıkmak için adalet oturumunu burada sonlandıracak.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu