SON DAKİKA

Özel, 15 Temmuz’a “Tiyatro” diyenlere sert tepki gösterdi

KAYNAKCNN TÜRK

“OTURDUKLARI YERDEN ‘TİYATRO’ DİYORLAR”

15 Temmuz gecesine “tiyatro” diyenlere sert tepki gösterdi. “O gece bu ülke iktidarıyla, muhalefetiyle çok güzel bir sınav verdi” ifadelerini kullandı;

”Adam şuradan F-16’yla atıyor, bir önceki çatıya vuruyor. 0.1 derece yukarıdan atsa Genel Kurul’un çatısına vuracak, 16 tane 4 buçuk tonluk avize var. Yana vurduğunda hepsi birbirine vurdu. Oraya vursa bütün milletvekilleri ölecekti.” dedi.

15 Temmuz gecesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşananların tanıklarından biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’di. O dönem partisinin Grup Başkanvekiliydi Özel. 15 Temmuz gecesi yaşananları, katıldığı bir televizyon programında anlattı;

”Bu Meclis’in bahçesine 3 kez içinde 20 küsur komandonun olduğu helikopter inmeye çalıştı, Meclis polislerinin ateşi karşılığında geri gittiler. Meclis’i ele geçirmek için komando yolladılar. Geldiklerinde çatışmayı göze aldılar.”

 Özel, sosyal medya hesabından da 15 Temmuz ile ilgili bir paylaşım yaptı. Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak demokrasiye ve halk inancına olan bağlılık ve inancımızı bir kez daha gururla ifade ediyorum.” dedi.

İYİ PARTİ LİDERİ’NDEN 15 TEMMUZ MESAJI

Özel, 15 Temmuza Tiyatro diyenlere sert tepki gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütlerini lanetlediğini belirtti. “Devlet içinde çeteleşme gibi devlet içinde devletleşme gayretlerine de tavizsiz şekilde karşı duracağımızı hatırlatıyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu