SON DAKİKA

Oppo Find X8 ailesinin ekran özellikleri ortaya çıktı

Oppo Find X8 ailesinin ekran özellikleri ortaya çıktı
expand

KAYNAKDonanım Günlüğü

Öte yandan gelen bilgiler sayesinde bu seride Find X8, Find X8 Pro ve Find X8 Ultra olmak üzere üç farklı model olacağını biliyoruz. Daha önce çeşitli bilgilerini öğrenme şansı yakaladığımız bu üç telefon, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de her üç modelin de ekran özellikleri ortaya çıktı.

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Oppo Find X8, 1.5K çözünürlükte düz bir ekrana sahip olacak. Pro modelinin ekranı da 1.5K olacak ama onda kıvrımlı ekran kullanılacak. Ultra modelinde ise 2K çözünürlükte bir ekran bulunacak. Hatırlarsanız daha önce gelen bilgilerde de Oppo Find X8’in 6.5 inçlik OLED bir ekrana sahip olacağı; 1.5K çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyordu.

Oppo Find X8’in yonga setinin MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400 olacağı söyleniyor. Gelen sızıntılara göre aynı şekilde Pro modeli de bu yonga setini kullanacak. Ultra modelinin yonga seti ise Snapdragon 8 Gen 4 olacak.

Geçtiğimiz günlerde Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony bir sensör kullanacak. Ona eşlik eden iki yardımcı kameradan biri, 3x optik zoom özelliğine sahip telefoto bir kamera olacak.

Yine Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Oppo Find X8’de 5600 mAh’lık bir batarya bulunacak. Pro modelinin bataryası ise 5700 mAh olacak. Ultra modelinde ise 6100-6200 mAh’lık etkileyici bir batarya olacağı söyleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu