TRABZONSPOR

Onuachu’da yeni hamle

Trabzonspor’da Paul Onuachu aşkı bitmiyor… Kiralık oynadığı geçen sezon attığı 17 golle takımın en önemli isimlerinden biri olan Nijeryalı santrfor, sözleşmesi bitince ayrıldı. Bordomavililerin tekrar istediği 2.01’lik dev golcü için kulübü Southampton yüksek bonservis belirleyince umutlar azalmıştı. Ancak 30 yaşındaki oyuncunun da Trabzonspor’da oynamak istediğini kulübüne bildirmesi sonrası yönetim, bir kez daha harekete geçti.

BEŞİKTAŞ’IN DA GÜNDEMİNDE
Son olarak 2.5 milyon Euro kiralama bedeli ve İngiliz ekibinin sahiplerinin yüzde 70’ini elinde bulunduğu Göztepe’ye 1 oyuncu verilmesi teklif edildi. Ayrıca sözleşmeye zorunlu satın alma opsiyonunun da eklenmesi gündeme geldi. Taraflar arasında temasların tekrar başladığı ve adı Beşiktaş ile de anılan Onuachu’nun tekrar bordomavili formayı giyebileceği kaydedildi.

KAN VERENE FORMA HEDİYE
Trabzon’da Kızılay’ın başlattığı ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ kampanyası kapsamında kan veren ilk 500 vatandaşa Trabzonspor forması hediye edildi. 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda kan verme işlemini tamamlayan vatandaşlar, formalarını teslim aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu