SON DAKİKA

Öğretmen il dışı atama sonuçları 2024: MEB isteğe bağlı yer değiştirme tayin sonuçları açıklandı!

Öğretmen il dışı atama sonuçları 2024: MEB isteğe bağlı yer değiştirme tayin sonuçları açıklandı
expand

KAYNAKCnnturk.com

Öğretmen iller arası isteğe bağlı yer değiştirme ikinci başvuru sonuçları gündemde yer alıyor. İller arası yer değiştirme için ilk başvurular 3-7 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bu süreçte başvuru yapan öğretmenlerin atamaları ise 11 Haziran 2024 tarihinde yapıldı. Milli Eğitim Bakanı (MEB) 2024 yılında öğretmenlere ikinci kez isteğe bağlı yer değiştirme hakkı tanındığını duyurdu. Duyuru sonrasında 2024 yılı için öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme 2. başvuru ve atama takvimi açıklandı. Bu kapsamda başvurular ve atamalar temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

MEB İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME ATAMASI GERÇEKLEŞTİ

MEB iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 11-16 Temmuz tarihinde gerçekleştirildi. Öğretmen yer değiştirme atama işlemi 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Böylece öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeleri, yaz döneminde ikinci kez yapılmış olacak. İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ise 23-26 Temmuz tarihleri arasında alınacak ve atama işlemi 30 Temmuz’da yapılacak.

İL DIŞI ATAMA SONUÇLARI SORGULAMAÖğretmen il dışı atama sonuçları 2024: MEB isteğe bağlı yer değiştirme tayin sonuçları açıklandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu