TRABZONSPOR

Nwakaeme geri döndü!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, forma lansmanında önemli açıklamalar yaparken en dikkat çekeni, Nwakaeme sözleriydi… Bordo-mavili ekipte geçirdiği 4 yılın ardından 2022’de Suudi ekibi Al-Fayha’nın yolunu tutan ve oradan da ayrılan Anthony Nwakaeme’yi geri almak istediklerini duyuran Başkan Doğan, “Abdullah Avcı, Anthony Nwakaeme’nin geri dönmesini istedi. Hocamız da oyuncuyla görüştü. Başkan yardımcımız Nevzat Bey görüşmeleri sürdürüyor. Hac görevini yerine getirirken bir taraftan da transfer görüşmesi yapıyor” dedi. Akşam saatlerinde ise 35 yaşındaki oyuncudan müjdeli haber geldi. Trabzonspor resmi sosyal medya hesabı, Nwakaeme’nin çektiği videoyu paylaşırken Nijeryalı oyuncu, kendisini destekleyen taraftarlara teşekkür ederek “Bize her yer Trabzon” ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcuyla 1+1 yıllığına anlaşıldığı bildirildi. Başkan Doğan ayrıca lansmanda “Biten 5 transferimiz var. İmza aşamasında olan 3 transferimiz var. Ama Avrupa Şampiyonası olduğu için beklemedeyiz. Görüşmeler yapıldı. Onuachu için de kiralama teklifi yaptık” dedi.

PAPARA KALPLERE GİRDİ!
Trabzonspor’da 2024- 2025 sezonunda giyilecek formalar tanıtıldı. Stadyum sponsoru Papara ile olan iş birliğini genişleten Karadeniz kulübü, forma göğüs sponsorluğu için de aynı firma ile anlaşmıştı. Bordo-mavililer, Papara ile birlikte yeni sezon formalarını tanıttı.

İNATÇI FORMALAR REKOR KIRDI
Trabzonspor’un yeni formaları dün tanıtıldı. Yayınlandığı andan itibaren izlenme rekoru kıran görüntü, büyük beğeni topladı. “İnatçı Formalar” konusuyla yayınlanan tanıtım filminde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı’nın yanı sıra dünyaca ünlü Türk Piyanist Nazlı Hacıalioğlu, Paris 2024 Paralimpik Oyunları Şampiyonu Abdullah Öztürk, Trabzonspor Kadın Futbol Takımı oyuncusu Berra Bayraktar, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması Birincisi Alperen Şirin, U19 takımı, Ali Kemal Denizci, Necati Özçağlayan, Turgay Semercioğlu, Türk Telekom eSüper Ligi Şampiyonu Mert Altıntop da yer aldı.

BİR GÖRÜŞ
İSKENDER GÜNEN

Fiziksel olarak iyiyse vereceği katkı ortada
Nwakaeme,
Trabzonspor’un uzun yıllardan sonra elde ettiği şampiyonlukta en fazla katkı yapan oyuncuların başında gelen bir isimdi. Sezon sonu Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan takımına gitti. Aradan geçen 2 yıl… Yine Nwakaeme, Trabzonspor’a geri döndü. Kabul etmek gerekir ki; iki yıl, Nwakaeme gibi yaşı bir hayli fazla olan bir oyuncu için uzun bir süre… Şu anki fiziksel durumunu bilmek çok zor. Bir de Suudi Arabistan liginin seviyesini düşündüğümüzde, Süper Lig’de gelecek sezon nasıl bir performans gösterir bunu bilmek de çok zor. Eğer sezon başı çalışmalarında fiziksel olarak istenilen düzeye çıkabilirse, süre aldığı zamanda takıma çok fazla katkı yapabilecek yeterlilikte bir isim olduğu gerçeği de var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu