SON DAKİKA

NİYE PAYLAŞILDI? İşte FETÖ elebaşı Gülen’in son fotoğrafı! Hande Fırat yorumladı

KAYNAKCNN TÜRK

Hande Fırat detayları şu ifadelerle aktardı;

Örgütün başından beri şöyle bir parmağı var. Zaten Fethullah Gülen yaşlılık nedeniyle hastalanmaya başladığı an itibariyle örgüt içerisinde bahsettiğim Mollolar heyeti, Avrupası, Amerikası ya da başka ülkesinde bulunan, zaten o gücü kapmak için önce bir konsey oluşturmaya çalıştılar ama sonra en başa geçmek için yarışa girdiler.

Bu yarışta Fethullah Gülen ölmeden önce birinin elini kaldırabilseydi bu benim adamım, yerime de o geçiyor, ben seçtim… Bugün belki farklı bir şeyi tartışıyor olabilirdik. Ama muhtemelen seçilmeyenler Fethullah Gülen’in demans hastalığını gündeme getireceklerdi.

Bakın Pensilvanya’dan Gece Gece Görüşü programında CNN TÜRK’te ilk kez açıklamıştık.

Özcan ve Türkyolu’nun hareket tarzı sonucunda Gülen, mevcut karargaha büyü yapıldığı, sürekli takip altında tutulduğu, söz konusu adresten ayrılması halinde sağlık sorunlarının düzeleceği söylenerek ikna edilerek taşınması söylendi.

Ben buraya bir daha yapayım; ‘Kara büyü, cin, takip ve bu yüzden sağlık sorunları yaşıyor’ Hangi sağlıklı beynin tüm bunlara inanıp Pensilvanya’daki çiftliği terk ettiğini ya da terk edeceğini düşünebilirsiniz?

İkincisi; şeker hastalığının yanı sıra ilerlemiş yaştan kaynaklı demans olduğu biliniyordu. Bu demansında hızla ilerlediği yine biliyordu.

Üçüncüsü; verilen ilaçlar. Bahar aylarında yapılacak atamalar ve paranın dağılımı vardı. Yani Fethullah Gülen’e istediği imzaları attırmak ve ayakta tutmak için böbrek hastalığı varken aynı zamanda muhtemelen verilen bilgiler o yönde, ağır kortizol yüklemesi yapıldı. Bu şişkinliğin nedeninin aynı zamanda bu olduğu ifade ediliyor.

Çeşitli ilaçlarla zorla hayatta tutulmaya çalışılmış bir görüntü. Bununda unutulmaması gerektiğini düşünüyorum şahsen.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu