TÜRKİYE

Narin görmemesi gereken bir şey mi gördü? Katil amcası mı abisi mi? Amca Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı! Annesi ifadesinde ne dedi?

Narin görmemesi gereken bir şey mi gördü Katil amcası mı abisi mi Amca Salim Güranın ifadesi ortaya çıktı Annesi ifadesinde ne dedi
expand

KAYNAKCnnturk.com

Narin ile ilgili Son dakika haberi… Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın (8) ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden Nevzat B.’nin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde Salim Güran’ın Narin’in cesedini saklaması için kendisine verdiğini anlatan Nevzat B., “Salim Güran battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek ‘Bunu yok edeceksin’ dedi. ‘İyi düşün, sana 200 bin lira veririm’ dedi. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduk. Muhtar Salim Güran ile birlikte ayrılmadan önce ‘Göl’ diye tabir ettiğimiz, Eğertutmaz Deresi’ni işaret etti ve ‘Oraya götür’ dedi. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Burada biraz su vardı. Bu alana çuvalı bıraktım ki, çuval birisi tarafından bulunur diye düşünerek üzerine bir taş koydum” dedi. Salim Güran’ın yeğeni Narin’i neden öldürdüğünü bilmediğini belirten Nevzat B., “Sosyal medyada babası Arif Güran’a ‘Sana öyle bir acı yaşatacağım ki, asla unutamayacaksın’ demiş. Köyde bu şekilde konuşuluyordu” ifadelerini kullandı.

CENAZENİN TAŞINDIĞI KIRMIZI ARAÇ GÖRÜNTÜLENMİŞ

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra derede çuval içinde ölü bulunan Narin Güran’ın cansız bedenin taşındığı kırmızı otomobilin de arama çalışmalarına katılan helikopterden alınan görüntülere yansıdığı ortaya çıktı. 25 Ağustos’ta İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait helikopterle alınan görüntülerde Nevzat B.’nin, Salim Güran’ın otomobilinden aldığı Narin’in cesedini taşıdığı kırmızı otomobilin mahallede park halinde olduğu görüldü.

Narin ne gördü? Görmemesi gereken bir şeye mi şahit oldu?

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Narin cinayetiyle ilgili canlı yayında şu bilgileri aktardı: Soruşturmacı birimle konuştum. Soruşturmacı birim diyor ki aile arası ahlak dışı ilişkilerle ilişkili bir durum bu. Amcanın hakimlik sorgusu… Hakimin karşısına çıktığında kritik sorular var. Hakim amcaya diyor ki: Narin’in annesiyle ilişkin var mı?

Hayır diyor.

Hakim tekrar soruyor:

Narin senin çocuğun olabilir mi?

Hakim durup dururken Güney Doğu gibi bir bölgede sorar mı?

Benim şahsi görüşüm ve yapmış olduğum görüşmelerden sonra elde ettiğim sonuç olarak benim değerlendirmem şu Ahmet Bey: Narin görmemesi gereken bir şey gördü. Olay hızlı gelişti.

[embedded content]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu