SON DAKİKA

Mihriban Sultan kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz oynuyor! Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz kaç yaşında?

Mihriban Sultan kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz oynuyor Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz kaç yaşında
expand

KAYNAKCnnturk.com

Mihriban Sultan karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, Fikret Kuşkan, Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, Savaş Özdemir, Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Mihriban Sultan kimdir ?  

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Mihriban Sultan kimdir?

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Mihriban Sultan’ı Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz canlandırıyor.

Mehmed kararında ısrarcıdır, Hızır Çelebi’yi ikna etmek için bizzat gidecektir. Gülşah ise Mihriban’dan düşen grubu bulmuş ve hızla Hala Sultan’a durumu bildirmiştir.

Gülşah, Mihriban’ın ihanet içerisinde olduğunu düşünmektedir. Hala Sultan, Gülşah’ı ikna edebilecek mi? Durumu öğrenen Mara ise Hala Sultan’ın bir iş birliği içinde olduğunu düşünmektedir. Bahar’ın bütün söylemlerine rağmen ikna olmayan Mara, Hala Sultan’ın peşine düşer. Mara ve Hala Sultan’ın kavgasında netice ne olacak?

Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. Tam adı Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz’dır.  27 Temmuz 1985 tarihinde Belçika’nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder eyaletinde doğdu.

Tiyatroya 1992 yılında ‘De Standbeeld’ (Heykel’) isimli müzikalle başladı. İlkokulu ‘Musica’ adlı sanat okulunda okurken, okuldan arta kalan zamanlarda ‘Kindervreugd Jeugdtheater’ isimli amatör tiyatro topluluğu bünyesinde 1998 yılına kadar tiyatro yapmaya devam etmiştir.

Annesinin de desteğiyle sanat yolunda ilerlemeye karar vermiş ve oyunculuk eğitimine Güzel Sanatlar Lisesi tiyatro bölümüyle başlamış, ardından Belçika Kraliyet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Uzunbekiroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Adem Yılmaz ile evlidir.

Sezgin Uzunbekiroğlu, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2013 yılından itibaren Avrupa’da ve Türkiye’de Aspe, De Ridder, De Bunker, Söz, Mehmetçik Kutülamare, Çember, Mezarlık, Kaçış gibi çeşitli film ve dizilerde yer almıştır.  Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu