SPOR

Miha Zajc: Atmış olduğum bu golü ilk 3’e koyardım

Fenerbahçe’nin Karagümrük maçında beraberliği sağladığı golün sahibi olan Miha Zajc, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Miha Zajc: Atmış olduğum bu golü ilk 3’e koyardım

Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Miha Zajc, Fatih Karagümrük maçından sonra değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı maçta takımına beraberliği getiren golü atan Zajc, bu sezon ligde ikinci golünü kaydetti. Maçın ardından konuşan Sloven futbolcu maçı, “Zor bir maç oldu. İlk yarıda iyi olduğumuzu düşünüyorum. Zira rakip takım 1 şut çekti ve o da gol oldu. İkinci yarı ilk yarıya nazaran çok daha iyiydik. Daha enerjik, daha agresiftik. Sonuçta galibiyeti hak ettik ve önemli bir 3 puan almış olduk.” sözleriyle değerlendirdi.

Uzak mesafeden attığı golle ilgili açıklamalar yapan Zajc, “Atmış olduğum bu golü ilk 3’e koyardım. Önemli bir gol. Aynı zamanda güzel de bir gol oldu. Önemli olan asıl şey galibiyetti. Şimdi bir sonraki maçımıza odaklanacağız.” şeklinde konuştu.

Attila Szalai’nin golünden önce arkadaşıyla girdiği diyaloğu anlatan Miha Zajc, “O da güzel bir gol attı. Zaten maçtan önce de gol atacağını söylemiştim. O da takım için önemli bir gol attı Benim için sürpriz olmadı, onun açısından da gol attığı için mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem 'devam' dedi! Karagümrük maçında tartışmalı pozisyonİlginizi ÇekebilirFenerbahçe penaltı bekledi, hakem ‘devam’ dedi! Karagümrük maçında tartışmalı pozisyonFenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü geriden gelip yendi: 1-2İlginizi ÇekebilirFenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü geriden gelip yendi: 1-2Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu cezalı duruma düştüİlginizi ÇekebilirFenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu cezalı duruma düştü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu