SON DAKİKA

Microsoft’un Xbox Game Pass için gizli tutuğu planlar sızdı

Microsoft’un Xbox Game Pass için gizli tutuğu planlar sızdı
expand

KAYNAKDonanım Günlüğü

En azından bunları planlıyor. Yeni bulut tabanlı seçenek fiyatı dışında Xbox konsoluna gerek kalmadan kullanıcıların farklı bir platformdan oyunlara erişmesini sağlayacak. Raporda, “Xbox konsolu satın almak istemeyen kullanıcılar için tasarlanmış olacak.

Bu kullanıcılar arasında rakip konsol platformlarına sahip olan oyuncular da yer alabilir. Ayrıca herhangi bir konsol istemeyen oyuncular için de bu seçenek ideal olabilir” açıklaması geçiyor. Bu açıklama Microsoft’un PlayStation, Nintendo, Mac veya başka bir platform fark etmeden tüm oyunculara ulaşmak istediğini gösteriyor.

İşin reklam tarafına gelirsek, raporda Microsoft’un reklamdaki potansiyeli araştırdığı vurgulanıyor. Ancak şu an için reklam destekli başka bir seçeneği kullanıma sunma planı yok.

Tüm bunlarla birlikte Aile ve Arkadaşlar planı da geri dönebilir. Şirket bu fikri ilk olarak 2022 ve 2023’te test etmişti. Bu test farklı ülkelerde tek aboneliğin ayda 24.99 dolar fiyatla beş kişiye kadar kullanılmasını sağlıyordu. Teknoloji devi raporda geçenlerle ilgili olarak herhangi bir bilgi vermedi. Bu ay başında Microsoft mevcut seçeneklerde büyük değişiklikler yaptı ve Xbox Game Pass Console’u kaldırarak yerine biraz daha pahalı olan Xbox Game Pass Standart’ı kullanıma sundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu