OTOMOBİL

MG yeni satış programı başlattı

MG yeni satış programı başlattı
expand

KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

Programa 0 km ve 6-25 bin km arasında özenle seçilmiş MG modelleri dahil. Programa üye olmak çok kolay ve tüm işlemler MG web sitesi üzerinden dijital olarak gerçekleştiriliyor. MG Ready, Türkiye’deki tüm MG yetkili satıcılarında geçerli. Üstelik temmuz ayında ilk lansmana özel olarak Vespa sürprizi de planlandı. Bu kapsamda 0 km plakalı MG araçlarda Vespa ile ikili paket olarak sahip olmak mümkün oluyor.

3 farklı fiyat kategorisi

MG Ready programıyla satın alınan araçların noter devri hızla yapılırken aynı gün içinde kullanıcılar araçlarını teslim alabiliyor. Programda stoklar dahilinde 3 farklı fiyat kategorisi belirlendi: 0 km plakalı teslime hazır araçlar, 6000-15.000 km kullanılmış araçlar ve 15.001-25.000 km kullanılmış araçlar.Bu araçların müşteri tercihine göre istenirse hemen satışı, istenirse de önce üyelik ardından satışı mümkün olabiliyor.Türkiye’de hem satın alma hem de esnek üyelik modelinin beraber uygulandığı ilk örnek olan MG Ready programına yoğun talep bekleniyor. Sınırlı sayıdaki stoklar sebebiyle marka, beklenen talebe yetişebilmek ve kusursuz müşteri memnuniyeti sağlamak için rezervasyon sistemi devreye aldı. MG’lere hemen sahip olmak isteyenler, MG web sayfası üzerinden 10.000 TL rezervasyon ücreti ödeyerek hem fiyat sabitleme hem de öncelik sırası elde etmiş oluyor.

Üyelik seçeneği

MG Ready programını basit bir üyelikle, kiralama yoluyla hemen kullanmaya başlamak mümkün. Önce web sitesinden rezervasyon yapılıyor ve teslimat için yetkili satıcı seçiliyor. Ardından işlemler tamamlanıp üyelik onayını alan MG sever, 100 bin TL güvence bedeli ile diledikleri MG’yi kullanmaya başlıyor. Üçüncü aydan itibaren ne zaman tercih edilirse rayiç kullanılmış araç bedeliyle araçları satın almak da mümkün oluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu