YAZARLAR

Mermerci’nin prensesleri

Akfil Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ata Mermerci, yurt dışındaki iş toplantısının ardından ayağının tozuyla bir aile dostlarının düğününe katılmıştı.

Hilton Oteli’nde gerçekleşen organizasyonda iş insanına o akşam kızları Yosun ve Tansa Mermerci eşlik etmişti.

Aldo’lu geceler

Gala Kulüp, o dönem İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile her akşam tıklım tıklım doluyordu. Yine benzer gecelerin birinde Cerrahgil Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Cerrahoğlu ve Fulya Hanım, dostları ile mekânın işletmecisi Aldo’nun şarkılarına oturdukları yerden eşlik etmişlerdi.

Rıhtımda ‘Yaza Merhaba’

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Nayla ve Taylan Morova çifti, her yaz başı Yeniköy’deki yalılarının rıhtımında verdikleri ‘Yaza Merhaba’ partisinde dostlarını bir araya getiriyordu. Açık büfe şeklinde düzenlenen davette Nayla Morova, her zaman olduğu gibi şık, zarif ve kusursuz ev sahipliği ile göz doldurmuştu.

Başkandan balo müjdesi

Bilger Duruman, robotik cerrahiyi Türkiye’ye getiren ve kansere karşı yeni tedavilerin gelmesine önayak olarak, sağlık alanında birçok yeniliğe önemli katkı sağlıyordu. İş insanı, eşi Renin Hanım ile katıldığı bir davette kurucu başkanlığının yaptığı Türk Kanser Derneği’nin yakında büyük bir balo yapacağının müjdesini vermişti.

Ayaküstü sohbet

Çağlayan’da tamirhanelerin arasında Levent Penso’nun yarattığı Home Store mağazası kısa zamanda İstanbul’un en popüler mekânlarından olmuştu. Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna’nın eşi İlkay Hanım’ı bir akşam arkadaşı İskender Pisak ile ayaküstü sohbet ederken görüntülemiştim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu