MAGAZİN

Kübra Ünlü yazdı! Kanal D’de Arkası Yarın Tadında Günlük Dizi!

Kübra Ünlü yazdı Kanal D’de Arkası Yarın Tadında Günlük Dizi
expand

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Ayazın Sonu Güneş” ekran yolculuğuna bugün başlıyor. Türkiye’nin tek kanallı günlerinde radyo da yayınlanan radyo tiyatrosu nostaljisini anımsatan günlük dizi “Ayazın Sonu Güneş” iki gencin bir cinayet girişimi sonucunda birleşen ve değişen hayatlarını konu alıyor.

Heyecanla her bölümde sonu beklenen hikayelerin, sonun ne olacağı ise merak konusu olarak bir sonraki güne devredecek. Hırs, entrika, cinayet teşebbüsleri, kimsenin kimseye acımadığı, herkesin önceliğinin kendi standartlarını korumakla örülmüş hikâyede her gün farklı sürprizlerle karşılaşılacak. Olayların nasıl gelişeceği ise yeni günün ve bölümün merak konusu olacak.

Oyuncu kadrosu ve yapım ekibi ise projeye büyük bir heyecan ve özveriyle yaklaşıyor. Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu başrolü paylaştığı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu, Bülent Fil gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, genç yetenekleri ile de dikkat çekiyor. Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel’in kadroda yer aldığı dizi, hafta içi her gün yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkacak.

İlk bölümümüzde izleyiciye unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefleyen dizi bugün saat 16:00 da Kanal D’de yayın hayatına başlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu