VİDEO HABER

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu kurultay sonrası ilk kez baş başa görüştü

KAYNAKCNN TÜRK

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurultay sonrası ilk kez baş başa görüştü.

Kurultay sonrası Ekrem İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’ndan görüşmek için randevu alamadığı konuşuluyordu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de olduğu Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinliklerinde yine uzun süre sonra Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu yan yana gelmişti.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu kurultay sonrası ilk kez baş başa görüştü

Edinilen bilgilere göre o temas sonrası da İmamoğlu belediye başkanları toplantısı için Ankara’yken Kılıçdaroğlu’nu arayarak evinde ziyaret etmek istediğini söyledi. Kılıçdaroğlu da o teklifi kabul etti. Gizli olması için Kılıçdaroğlu’nun evinde yapılan görüşme yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Görüşmede gündem CHP tüzük kurultayıydı. Görüşmenin gizli kalması konusunda bir fikir birliği olduğu halde İmamoğlu’nun ekibi tarafından sızdırıldığını savunan Kılıçdaroğlu cephesi bu durumdan rahatsız. Ancak İmamoğlu- Kılıçdaroğlu görüşmesinin olumlu geçtiği belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu kurultay sonrası ilk kez baş başa görüştü

Ayrıca görüşmede Özel’in ‘normalleşme’ adımlarının ikili arasında eleştiri konusu olduğu iddiası da gündeme geldi. CNN TÜRK’e konuşan Kılıçdaroğlu’na yakın isimler de o iddiayı doğruladı. Ekrem İmamoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’na kendisi için desteğini görmek istediğini söylediği de yine edinilen bilgiler arasında yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu