SON DAKİKA

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile ne görüşecek?

KAYNAKCNN TÜRK

Ekrem İmamoğlu, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini söyledi, görüşmenin perde arkası ise merak konusu oldu. İmamoğlu’ndan açıklama geldi. “Yani benim tek arzum var önceki dönem genel başkanımızla aramızdaki münasebetin yanlış anlamalardan uzak, samimi bir ilişkide, yürüdüğünü bunu da bir yemek yiyerek samimi bir ortamda toparlama girişimiydi.”

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile ne görüşecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir törende yanıtladı gazetecilerin sorularını. Gündeminde eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. “Bayramlaştığımız esnada da ben artık Ankara’ya geliyorum muhtemelen daha sık geleceğim. Türkiye Belediyeler Birliği görevimden ötürü geldiğimiz bu esnada da geldiğim esnada da yemek yemeyi arzu ederim dedim kendisine o da memnuniyetle dedi.”

Milliyet yazarı Özay Şendir de geçtiğimiz günlerde bir yazı kaleme almıştı. “Kemal Bey de Ekrem İmamoğlu da partinin gidişatından rahatsız.” dediğini savunan Şendir, “İddia doğruysa Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Özgür Özel’i devirmek için harekete geçecekler.” ifadelerini kullanmıştı.

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile ne görüşecek

“Kendisiyle de bir yemekte buluşma arzumuz olduğunu dile getirdim. Ankara’ya geldiğimi söyledim, kendisiyle telefonda konuşur karar veririz.”

İBB Başkanı İmamoğlu’nun, Kılıçdaroğlu ile görüşme planı merak uyandırdı. Ekrem İmamoğlu “dost yemeği” olarak niteledi görüşmeyi. Eski genel başkanla bir araya gelmesinde bir sorun olmadığını belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu