KÜLTÜR-SANAT

İlki Sinop İnceburun… Eyüp İşler, Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soruyu açtırdı! Kuş uçuşu çizgi nerede kesişir? Sinop Hatay, Iğdır, Gökçeada!

İlki Sinop İnceburun... Eyüp İşler, Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soruyu açtırdı! Kuş uçuşu çizgi nerede kesişir? Sinop Hatay, Iğdır, Gökçeada!

İlki Sinop İnceburun’la Hatay’ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır’ın en doğusuyla Gökçeada’nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişirdi?

A) Çorum
B) Yozgat
C) Sivas
D) Tokat

Cevap A) 

Eyüp İşler kimdir? 

Boğaziçi Üniversitesi’nde Yönetim ve Bilişim Sistemleri öğrencisi olan Eyüp İşler, iki yıllık bir hazırlık sürecinin ardından bölüme yeni geçtiğini ifade etti.

Başarılı eğitim hayatının yanına birçok hobi sığdırdığını ifade eden genç yarışmacı, sporu hayatının bir parçası haline getirdiğini dile getirdi.
Eyüp İşler’in baraj sorusunu geçene kadar saklamak istediği bilgiyi ise yanında gelen arkadaşı Edip Demir ortaya çıkardı.

Edip Demir, “Eyüp mütevaziliğinden dolayı anlatmıyor ama iki sene üniversite sınavına girip ilk 100 derecesini yapamadığı için üçüncü kez sınava girdi. Sonunda 49. oldu” sözlerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu