TRABZONSPOR

Hayalim milli takım

Sezon başında Schalke’den kiralık olarak transfer edilen ve gösterdiği performansla alkışları toplayan Mehmet Can Aydın, pes etmeyen bir oyun yapısı olduğunu söyledi. 21 yaşındaki sağ bek, genç futbolcuların gelişmesi için düzenli oynamaya ihtiyacı olduğunun altını çizip şunları söyledi: “Larsen çok iyi bir oyuncu ama buraya savaşmaya ve o pozisyonu almaya geldim. Alman futbol kalitesi çok yüksek. Ama Türkiye Süper Ligi de son yıllarda yükseldi. Sahada çok fark hissetmiyorum. Her Türk oyuncunun hayali Milli Takım’da oynamak. Benim için öyle.”

TRABZONSPOR İSTERSE KALIRIM
“Bordo-mavili takıma kiralık olarak geldim ama kendimi Trabzonspor’a ait hissediyorum. Burası büyük bir kulüp. Trabzon’da olduğum için mutluyum. Kulüp isterse kalmayı düşünüyorum.”

2 SENE ÖNCE FORVETTİM
“2 seneden beri sağ bek oynuyorum. Schalke’de forvet oynuyordum. Abdülkadir, Eren, Uğurcan ağabeyi milli takımdan tanıyordum. Benim için zor olmadı.”

TARAFTARIMIZ BİR BAŞKADIR…
“Ben Schalke’den geliyorum ve Schalke’nin de taraftarı çok büyük taraftar. Belki de Almanya’nın 1 numarası ama Trabzonspor’un taraftarı başka. Trabzonspor onlarsız olmaz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu