SON DAKİKA

Hava Durumu (25-07-2024)

KAYNAKCNN TÜRK

Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde 35 ile 40 derece aralığında sıcaklıkla güneşli bir hava hakimken bölgenin iç kentlerinde 29-30 derecelik sıcaklıkla yerel yağışlı bir hava görülüyor.

Akdeniz Bölgesinde yağışlar görülüyor. Sıcaklık Antalya’da 32, Adana’da 34, Kahramanmaraş’ta 36 derece ölçülüyor. Cuma günü de yağışların devam etmesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinin batısında kuvvetli gök gürültülü sağanaklar etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunmalı. Bölgede sıcaklık ise 30 ile 35 derece aralığında ölçülüyor.

Karadeniz Bölgesinde yağışlar batı ve doğu kesimlerde görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 29-30 derecelerde ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim, bölgenin batısında güneş daha fazla görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 25, Elazığ’da 36, Hakkari’de 33 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Bu dönemde sıcaklıklar 35 ile 40 derece aralığında seyredecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu