SON DAKİKA

Hava Durumu (24-08-2024)

KAYNAKCNN TÜRK

Ege Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim. İzmir ve Muğla’da 36, Denizli’de 37, Afyonkarahisar’da 29 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde yağışlı bir hava görülürken bölgenin kalanına güneşli, az bulutlu bir gökyüzü hakim. Sıcaklık Antalya’da 38, Adana’da 35, Hatay’da 31 derece ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu, doğu kentlerde yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklık ise yağışlı alanda 30 derecenin altında seyrediyor.

Karadeniz Bölgesinin genelinde yağışlı bir hava hakim. Bu yağışların doğu kesimlerde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Yaşanabilecek sel ve su baskınlarına, heyelan, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalı.

Doğu Anadolu Bölgesinin de kuzey ve güney kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava hakimken bölgenin batısında güneş daha fazla görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 31, Malatya’da 37, Hakkari’de 33 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir hava var. Sıcaklık ise bu dönemde 35 ile 40 derece arasında ölçülecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu