SON DAKİKA

Hava Durumu (13-09-2024)

KAYNAKCNN TÜRK

Ege Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık ise İzmir’de 32, Denizli’de 34, Afyonkarahisar’da 31 derece ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Cumartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 31-32 derecelerde ölçülüyor. Bölgenin cumartesi gününü de benzer bir hava ile geçirmesi bekleniyor.

Karadeniz Bölgesinin doğusunda yerel yağışlar etkili oluyor. Bölgenin kalanında ise hava parçalı ve az bulutlu. Sıcaklık Bolu’da 33, Samsun’da 31, Trabzon’da 27 derece ölçülüyor.

 Doğu Anadolu Bölgesinin kuzeyinde yerel yağışlar görülürken bölgenin kalanında parçalı ve az bulutlu bir hava var. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 23, Elazığ’da 34, Hakkari’de 30 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 37-38 derecelerde ölçülüyor. Cumartesi günü gökyüzü de sıcaklıklar da durumunu koruyacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu