SON DAKİKA

Hava Durumu (10-06-2024)

KAYNAKCNN TÜRK

Ege Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir hava var. Sıcaklık iç kentlerde 27-28 derecelerde, kıyı kesimlerde 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinin batı kesimlerinde güneşli bir hava hakim. Bölgenin kalanında gökyüzü parçalı bulutlu ancak yer yer bölgesel yağışlar da görülüyor. Sıcaklık ise Antalya’da 36, Adana’da 33, Hatay’da 30 derecelerde ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinin doğu kesimlerinde yerel yağışlar görülüyor. Bölgenin batısında hava parçalı bulutlu. Sıcaklık ise genellikle 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor.

Karadeniz Bölgesinin yüksek kesimlerinde ve doğusunda yağışlar görülebiliyor, bölgenin kalanında gökyüzü parçalı ve az bulutlu. Sıcaklık Bolu’da 31, Samsun’da 28, Trabzon’da 25 derecelerde ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde yağışlar görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 22, Elazığ’da 32, Hakkari’de 27 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde açık, güneşli bir gökyüzü görülüyor. Diyarbakır dolaylarında yerel yağışlar da görülebilir. Bölgede sıcaklıklar ise genellikle 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu