SON DAKİKA

Hava Durumu (04-09-2024)

KAYNAKCNN TÜRK

Ege Bölgesinin iç kesimlerinde bölgesel yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık iç kentlerde en yüksek 26-27, kıyı kesimlerde ise 32-33 derecelerde ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer yağışlı bir hava var. Sıcaklık Antalya’da 32, Adana’da 35, Hatay’da 31 derece ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 29-30 derecelerde ölçülüyor. Perşembe günü yer yer doğu kesimlerde yağış bekleniyor.

Karadeniz Bölgesinin doğu kesimlerindeki yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Yaşanabilecek sel ve su baskınları, ulaşımda aksamalar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalı.

Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü hakim. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece arasında seyrediyor. Perşembe günü kuzey ve güney kesimlerde birkaç derecelik sıcaklık azalışı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir hava var. Sıcaklık Gaziantep’te 34, Diyarbakır ve Adıyaman’da 36, Şanlıurfa’da 35 derece ölçülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu