VİDEO HABER

Gözler milli haberleşme cihazlarında

KAYNAKCNN TÜRK

İsrail’in siber saldırısı ile patlatılan çağrı cihazları, haberleşme güvenliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu. Bu noktada; Türk savunma sanayisinin temel taşlarından biri olan Aselsan’ın geliştirdiği ürünler, milli çözümlerle güvenlik güçlerinin haberleşme güvenliğini artırıyor.

Gözler milli haberleşme cihazlarında

Emniyet için üretilen cep telefonu ve telsizin birleştiği yeni nesil iletişim cihazı olan 3810 hibrit el terminali, jandarma için üretilen 3700 yeni nesil telsiz, jandarma için özel olarak tasarlanan 3700 serisi telsizler, geniş kapsama alanı ve yüksek güvenlik standartlarıyla operasyonel haberleşmede güvenliği ve etkinliği artırıyor. Kesintisiz haberleşme ihtiyaçlarının son teknoloji çözümlerle üretildiği el telsizi, özellikle yoğun ses kullanımlı kamu güvenliği kullanıcıları için tasarlandı. Ürün, GPS konum servisi, Bluetooth, USB, renkli ekran, titreşim ve akıllı şarj birimleriyle dikkati çekiyor.

Gözler milli haberleşme cihazlarında

3810 hibrit el terminali ise, güvenlik güçlerinin uzun yıllardır kullandığı bir ürün. Akıllı telefon özelliklerini sistemine ekleme yeteneğine sahip terminal, kesintisiz haberleşmenin yanında görüntülü görüşme ve mesajlaşmayı tek cihazda birleştirebiliyor. Aselsan 3810 terminal, ayrıca hem mobil hem de telsiz haberleşme fonksiyonlarını tek bir cihazda birleştirerek hızlı ve güvenli iletişim sağlıyor.

Taşınabilir radyolink haberleşme sistemiyle de muharebe alanının yakın-gerçek zamanlı resminin ve bilgilerinin tüm savaş sistemleri arasında paylaşımına imkan verilmesi hedefleniyor.

Gözler milli haberleşme cihazlarında

Sistem, silah, sensör ve komuta merkezleri arasında gerekli olan önemli bilgilerin aktarımını ve bu bilgilerin komuta katında tüm seviyelerde izlenebilmesini sağlıyor.

Hem ülke hem de güvenlik güçlerinin iletişim altyapısını korumada kritik rol oynayan sistemler, üst düzey güvenlik tedbirleriyle iletişim kanallarının manipüle edilmesini önlüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu