SON DAKİKA

Gecenin Gündemi 16.07.2024 Salı

KAYNAKCNN TÜRK

SOMA’DA BİR MAHALLE DAHA TAHLİYE EDİLDİ

Manisa’nın Soma ilçesinde çıkan yangın sonrası bir mahalle daha tahliye edildi. Yangın söndürme çalışmaları ise gece görüşlü helikopter desteğiyle devam ediyor. Deniş Mahallesi’nde ormanlık alanda başlayan yangında alevlerin Tekeliışıklar Mahallesi’ni sarması nedeniyle daha önce tahliye edilmişti. Havanın kararması nedeniyle ağırlıklı olarak karadan yürütülen söndürme çalışmalarında ilçeye bağlı Bayat Mahallesi de tahliye edildi.

KIRGIZİSTAN’I SEL VURDU: 4 ÖLÜ 4 KAYIP

Kırgızistan’da dün şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Kırgızistan’ın güneyindeki Oş şehrinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı selde bilançonun daha da artmasından endişe ediliyor. Kırgızistan Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.

SU TANKERİNDE SIKIŞTI KALDI

Bartın’ın Kozcağız beldesinde bir kişi, kontrol etmek için traktöre bağlı olan su tankerine girmek isterken sıkıştı. Çabalarına rağmen kurtulamayan kişi, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Yaklaşık bir saat tankerde mahsur kalan kişiyi kurtarmak için operasyon başlatıldı. Olay yerine gelen bir iş makinesinin kepçesine halat bağlanarak çekilen şahıs sıkıştığı yerden kurtarıldı.

ÇATIŞMAYA ÖZEL HAREKAT NOKTA KOYDU

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde husumetli olan iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi silahla ağır yaralandı. Çevreye rastgele ateş açan şüpheli, kendisini durdurmak isteyen polislere de silah doğrultunca olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Silahlı saldırgan düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Yaralanan şahsın durumunun ağır olduğu öğrenilirken polis ekipleri şahısların evinin önünde ve hastanede güvenlik önlemleri aldı.

BOLU’DA UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Anadolu Otoyolu’nda yürütülen çalışma nedeniyle Bolu’da uzun araç kuyrukları oluştu. Otoyolun Ankara yönü Avşar Köyü mevkiinde, kara yollarının alt ve üstyapı çalışması nedeniyle Ankara yönünde ulaşım sağlanamazken, ulaşım İstanbul yönünde çift yön olarak sürdürüldü. Oluşan yoğunluk zaman zaman trafiği durma noktasına getirdi. Otoyoldaki dinlenme tesisleri ve akaryakıt istasyonlarında da yoğunluk olduğu görüldü.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu