SON DAKİKA

Galatasaray'dan Arsen Zakharyan için yeni teklif

Galatasaray’dan Arsen Zakharyan için yeni teklif – Futbol Haberleri

Galatasaray'dan Arsen Zakharyan için yeni teklif

Kadrosunu Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe ile güçlendiren Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılarda gündemde Arsen Zakharyan yer alıyor. Galatasaray, Arsen Zakharyan için Dinamo Moskova’ya yeni bir teklifte bulundu ve geri sayıma geçti. İşte Galatasaray’daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları…

Galatasaraylı Nelsson'dan örnek davranış Galatasaraylı Nelsson'dan örnek davranış

Galatasaraylı Nelsson’dan örnek davranış

ZAKHARYAN’IN MENAJERİNDEN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Arsen Zakharyan’ın Galatasaray’a transfer olacağı dedikoduları Rus basınında da yer almaya başladı. Genç oyuncunun menajeri Pavel Andreev, Zakharyan hakkında açıklamalarda bulundu. Oyuncunun Galatasaray’dan 2.5 milyon Euro alacağı yönündeki haberleri sert bir dille yalanlayan Andreev, “Zakharyan’ın Galatasaray’da 2-2,5 milyon euro kazanma arzusu hakkında hiçbir şey bilmiyoruz” dedi.

ZAKHARYAN İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK

Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, üç isim üzerine yoğunlaşmıştı. Paulo Dybala, Angel Di Maria ve Arsen Zakharyan’ı isteyen Cim Bom’da, flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Yönetimi, Rusya’da Dinamo Moskova forması giyen Arsen Zakharyan’ı kadrosuna katmak için yoğunlaştı. Cim Bom, 5 Mart’ta sona erecek devre arası transfer döneminin sonuna kadar 19 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Daha önce 11+2 milyon Euro’luk teklif yapan Aslan, Rus futbolcu için şartları zorlayacak. On numaranın yanı sıra orta sahanın sağ ve sol bölgelerinde de forma giyebilen Zakharyan’ı, teknik de çok istiyor.

DI MARIA SEZON SONU

Sarı-Kırmızılılar’ın transfer listesinde bulunan bir diğer isim de Juventus’un yıldızı Angel Di Maria’ydı. Fakat yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Zakharyan’a odaklanan Aslan, Di Maria’yı sezon sonunda bitirmeye çalışacak. Aynı şekilde Roma’da görev yapan Paulo Dybala’nın transferinin de yaz sezonuna sarkması bekleniyor.

(Fanatik)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu