SON DAKİKA

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen nereye gömülecek?

KAYNAKCNN TÜRK

Fethullahçı terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen ABD’de öldü, örgüt içindeki kargalar alevlendi. Gülen’in nereye gömüleceği, namazı kimin kıldıracağı ve cenazeye kimlerin katılacağı tartışma konusu oldu.

Gülen’in “Uzun Cevdet” lakaplı kara kutusu olan Cevdet Türkyolu cenazenin kendi kontrolünde bir an önce defnedilmesini istedi. Ancak heyetin yaşlıları Avrupa’dan geleceklerin beklenmesi taraftarı.

Cevdet Türkyolu’nun bu yüzden göstermelik bir cenaze töreni düzenleyip cenazeyi kaçıracağı yönünde haberler de ortaya atıldı. Mezarın bilinmemesi konusunda örgüt içinde ortak bir karar var.

Cenazenin çok az sayıda insanın katılımı ile kılınıp son ikamet ettiği Cevdet Türkyolu’nun damadının evinin arazisi içindeki ormanlık alanda defnedilmesi planlanıyor.

Gülen’in cansız bedeninin ölmeden önce kaldığı Pensilvanya’daki hastanede olduğu öğrenildi. Bir hastane görevlisinden edinilen bilgiye göre, FETÖ elebaşı Gülen’in ismi hastanede ölen kişiler arasında bulunuyor. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre ise, Gülen ölmeden hemen önce 251 numaralı odada kaldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu