MAGAZİN

Ezgi Şenler ile ayrılmıştı! Buray: Bazen üç günde unutulur

Ezgi Şenler ile ayrılmıştı Buray: Bazen üç günde unutulur
expand

Şarkıcı Buray (40) ile oyuncu Ezgi Şenler (31), yaklaşık bir yıllık aşkın ardından geçtiğimiz ocak ayında yollarını ayırmaya karar vermişti. Güzel oyuncu, ilişkisinin bitmesiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Her ilişki gibi aşklar başlayıp bitebiliyor. Bazı olumsuz anlaşamadığımız şeyler oldu aramızda, konuşarak aşkı bitirme kararı aldık. Kıskançlık gibi bir durum değil ama. Herkesin yolu açık olsun.

Eski aşıklardan Buray, son röportajında aşk acısıyla ilgili konuştu. Yaşadığı acıları ve kederleri müziğe dökerek şarkı yaptığını söyleyen Buray, aşk acısının ne kadar sürdüğü ile ilgili; “Kimisi için üç gün, kimisi için üç yıl. Buray için ise dönem dönem değişir. Bazen gerçekten yerine konulmayacak insanlar var, ömür boyu çıkmaz. Bazen de üç günde geçer. Kişiye göre değişi” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı ayrıca sosyal medyadan aldığı mesajlarla ilgili itirafta bulunup “Dm’den alev atan da oluyor. Günde bin tane mesaj geliyor. Nasıl bakayım? Asistanım değil, ben bakarım” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu