TÜRKİYE

EYMEN VE EYLÜL’ÜN HİKAYESİ: ‘Yenidoğan Çetesi’ mağduru aile CNN TÜRK’e konuştu!

KAYNAKCNN TÜRK

Öztürk ailesinin 2019’da Esenyurt’ta bir kız, bir de erkek ikiz bebekleri dünyaya geldi. Ancak doktor bebeklerin durumunun ağır olduğunu söyleyerek bebekleri yoğun bakıma aldı. Ailenin kabus dolu günleri işte o gün başladı.

VE SONRA DEVREYE O ÇETENİN LİDERİ FIRAT SARI GİRDİ

–          “Benim oğlumun hiçbir şeyi yoktu. Çok güçlü bir çocuktu. Bilinci, refleksleri çok kuvvetliydi. Her şeye tepki veren bir çocuktu. Çocuğum tamamen yanlış tedavilerle, ihmal sonucunda ve bile bile ölüme terkedildi. Bunun sebebini sorduğumuzda söyledikleri; ‘önlem amaçlı alıyor olabilirler’ dediler. Çocuklarımdan erkek olanının akciğerinde sorun olabileceğini, nefes alamadığını, önlem amaçlı tutmak istediklerini beyan ettiler. Oğlumun zaten hasta olduğunu, kızımın da hasta olabileceğini, ani komplikasyonlar gelişebileceğini, önlem amaçlı tutmaları gerektiğini söylediler.

11 GÜN GEÇTİ EVLATLARI HALA YOĞUN BAKIMDAYDI

–          “En sonunda 11. günde biz isyan ederek; çocuğumuzu artık istediğimizi, yoğun bakım ünitesinde bir tedavi olmadığını söyledik ve imza karşılığında bize teslim ettiler. Biz öğrendik ki kızımızın bir şeyi yokmuş.

ANCAK OĞULLARI EYMEN HALA ORADAYDI!

–          “Bize kalpten anlamadıklarını, dışarıdan ücret dahilinde kalp doktoru getirebileceklerini, kalbinde sorun olabileceğini bahsettiler. Biz de ücret karşılığında doktoru getirdik. Doktor kalbinde sıkıntı olmadığını söyledi”

23. GÜN SABAHA KARŞI TELEFONLARI ACI ACI ÇALDI

–          “Karşılaştığım manzarayla şok oldum. Çocuğum mosmordu, nefes dahi alamaz hale gelmişti. Sağlıklı bir çocuk erimeye başlamıştı”

MİNİK EYMEN’İN KÜÇÜK BEDENİ BU VAHŞETE 23 GÜN DAYANABİLMİŞ VE KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

–          “Şikayetçi olmak hiç aklıma gelmedi. Çünkü Fırat Sarı isimli doktor bize çok güven vermişti ve biz de ona çok hak vermiştik. Çünkü tamamen bilimsel konuşuyordu. Alabileceği en üstten ceza almaları için var gücümüzle çalışacağız”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu