YAZARLAR

Dostlarıyla hasret giderdi

İş dünyasında finans ağırlıklı olmak üzere birçok alanda yatırımları olan Nuri Cıngıllıoğlu ve eşi Nuran Hanım, uzun zamandır İstanbul’da görünmüyorlardı. O dönem, Hilton Oteli’ndeki bir düğünde dostlarıyla hasret giderirken karşılaştığım Cıngıllıoğlu çifti, ayaklarının tozuyla Kayseri’den geldiklerini sohbette fısıldıyordu.

Şamdan’lı geceler

Yaz ayları yaklaştığında açılışı merakla beklenen mekânların başında hiç şüphesiz Şamdan’ın Büyükdere’deki işletmesi geliyordu. Hasan Bengü ve eşi Beyhan Bengü, aile dostları Erol Lodrik’in eşi Sima Lodrik ile ağaçlar altında “Yaza merhaba” demenin tadını çıkarıyorlardı.

Başkanın yüzü gülüyor

İstanbul Ticaret Borsası’nın ‘Efsane Başkanı’ Nejat Basmacı’nın, eşi Ayla Hanım ile katıldığı davette yüzü bir başka gülüyordu… İş dünyasının ağabeyinin, son günlerde ticari borsada yaşanan ekonomik istikrardan dolayı yaşadığı mutluluk güzel günlerin bir hatırası olmuştu.

Renkli buluşma

Mustafa Özkan ve eşi Cevahir Özkan, Yeniköy’deki yalılarında düzenledikleri davette birbirinden renkli dostları bir araya getirmişti. İş, sanat, basın ve politika dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu akşam şıklığıyla uzun süre hafızalarda yer edinmişti.

Defile zamanı

Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen moda etkinliği cemiyet hayatının çok sayıda tanınmış ismini bir araya getirmişti. Defile bitiminde iki dost Zafer Kozanoğlu ve Meral Yazıcı, organizasyonun kritiğini yapıyorlardı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu