VİDEO HABER

Dervişoğlu’ndan ‘Bozkurt’ tepkisi: ”Demiral’ı alnından öpüyorum”

KAYNAKCNN TÜRK

”ULUSAL ÇIKARLARA SON DERECE UYGUN”

Dervişoğlu, ”Biz bu daveti, Türkiye’nin ulusal çıkarlarına son derece uygun, fakat oldukça geç kalınmış bir adım olarak görüyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşme sinyali vermesini böyle sözlerle değerlendirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Ulusal çıkarlara uygun” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı, ”Mevcut hükümetten beklentimiz, Esad’la görüşmede somut bir eylem planı ortaya çıkarmalarıdır.” ifadelerini kullandı.

”DEMİRAL’I ALNINDAN ÖPÜYORUM”

Dervişoğlu, 2024 Avrupa Kupası’nda bozkurt işareti nedeniyle UEFA’nın 2 maç men cezası verdiği Merih Demiral’a da grup kürsüsünden destek verdi;

”Onu da ayrıca alnından öpüyorum! Ama sadece bozkurt selamı yaptığı için değil işini layıkıyla yaptığı, “Türk, öğün, çalış, güven” sözlerinin timsali olduğu için alnından öpüyorum!”

SREBRENİTSA KATLİAMININ YIL DÖNÜMÜ

İYİ Parti lideri, Srebrenitsa soykırımın yıl dönümü nedeniyle de mesaj verdi;

”Her fırsatta Türkleri zalim olmakla itham edenlerin, bozkurt görünce hezeyanlar yaşayanların ikiyüzlülüklerinin de bir göstergesidir. Acısı taze ve yaraları halen iyileşmemiş olan Srebrenitsa soykırımında yaşamını yitiren tüm kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu