SON DAKİKA

Demir Grup Sivasspor 1-3 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ

Demir Grup Sivasspor 1-3 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ

Süper Lig‘de 32. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Demir Grup Sivasspor‘u 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Diego Rossi ile 45+1 ve 45+10. dakikalarda Ferdi Kadıoğlu kaydetti. Ev sahibi ekibin tek sayısı ise 76. dakikada Caicedo’dan geldi.

Mücadelenin henüz 8. dakikasında kaleci Ali Şaşal ile çarpışan Enner Valencia, sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

45+5. dakikada ise İrfan Can Kahveci VAR uyarısıyla kırmızı kart gördü ve sarı-lacivertli takımı sahada 10 kişi bıraktı.

Derbi haftasında hata yapmayan Fenerbahçe, bu skorla ligde puanını 67’ye yükseltti ve maç fazlasıyla puan farkını 3’e indirdi. Demir Grup Sivasspor ise 37 puanda kaldı.

MAÇ ÖZETİ

8. dakikada hava topuna yükselen Valencia ile kaleci Ali Şaşal çarpıştı. Her iki oyuncu yerde kalırken Valencia sahaya giren ambulansla hastaneye götürüldü.

22. dakikada Serdar Aziz’in pasında topla buluşan Diego Rossi’nin ceza sahasına girip yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 0-1

31. dakikada Yatabare’nin pasında topla buluşan Erdoğan’ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.

45+1. dakikada İrfan Can Kahveci’nin sol kanattan ortasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Ferdi Kadıoğlu düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-2

45+5. dakikada İrfan Can Kahveci, Saiz’e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. VAR’dan pozisyonu izleyen hakem Zorbay Küçük, İrfan Can’a kırmızı kartı gösterdi.

45+10. dakikada Ferdi Kadıoğlu’nun pasında topu alan Arda Güler’in ceza sahası dışından vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ali Şaşal’dan döndü. Ceza sahası içinde yine topla buluşan Ferdi’nin vuruşunda meşin yuvarlağı ağlara gitti. 0-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu