SON DAKİKA

CHP’de gündem Kılıçdaroğlu yemekleri

KAYNAKCNN TÜRK

CHP’de gündemde eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yemekli görüşmeleri var. Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la hafta içinde bir araya geldi. Benzer bir görüşmenin önümüzdeki günlerde kurultay sürecinde “Beni hançerledi” dediği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de olması bekleniyor.

CHPde gündem Kılıçdaroğlu yemekleri

ÖZEL: NORMALİ BU, BEN SÜREÇTEN MEMNUNUM

Peki, o temaslara genel başkan Özgür Özel ne diyor? Özgür Özel görüşmeler için, “Parti içinde de normalleşmeye ihtiyaç var” değerlendirmesi yaptı. “Ben bu süreçten çok memnunum” dedi.

CHPde gündem Kılıçdaroğlu yemekleri

“YEMEK YİYENE AFİYET OLSUN DENİR”

CHP’de yaklaşan tüzük kurultayı öncesinde önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerin delegelerden imza toplayarak kurultayı olağanüstü seçimli kurultaya çevirme çabasına gireceği iddia edilmişti. Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanları ile kurduğu ve kuracağı temasları da bu iddialara dayanak olarak gösterilmişti. Ancak bu iddialar yalanlandı. Yemekten anlam çıkarmanın yanlış olduğu vurgulandı. “Yemek yeniyorsa afiyet olsun denir” değerlendirmesi yapıldı.

CHPde gündem Kılıçdaroğlu yemekleri

CHP kurmayları, gündemlerinin CHP’nin yaz programı ve olası bir erken seçimde uygulanacak parti politikalarını hazırlamak olduğunu kaydetti. Tüzük kurultayının seçimli olmayacağına dikkat çeken kaynaklar, CHP’de böyle bir tartışma zemininin olmadığına işaret ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu