SON DAKİKA

CANLI YAYIN Akşener ve Yavaş, Sinop’ta

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sinop’ta vatandaşlara seslendi.

Akşener ve Yavaş, Sinop’ta

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sinop İskele Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs seçimleri öncesi iktidar temsilcilerine tepki gösteren Mansur Yavaş, “Madem siz kendinize oy vermeyenleri teröristlikle, hainlikle suçluyorsunuz, o zaman onlardan vergi de almayın. Vergi alırken vatandaş, oy verirken hain. Böyle bir mantık olamaz” dedi.

Daha sonra kürsüye halka seslenen Meral Akşener ise “En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalıydı. İktidara gelir gelmez aradaki farkı da düzelteceğiz” dedi.

AYRINTILAR GELECEK

Meral Akşener: Çatlayıp patlıyorlarİlginizi ÇekebilirMeral Akşener: Çatlayıp patlıyorlarMansur Yavaş: Her gün televizyonlarda illet zillet gibi hakaretleri duymaktan bıktıkİlginizi ÇekebilirMansur Yavaş: Her gün televizyonlarda illet zillet gibi hakaretleri duymaktan bıktık

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu