YAZARLAR

Bir Bodrum Masalı: Süper Lig’e uzanan yol

Trendyol 1. Lig’de Bodrumspor, 2021-2022 sezonunun 10. haftasında göreve başlayan İsmet Taşdemir yönetiminde harikalar yaratmaya devam ediyor.

2021 yılında TFF 2. Lig’de yer alan takımı şampiyon yaparak bir üst lige çıkaran İsmet Hoca, geçen sezon Play Off finalinde Pendikspor’a elenerek Süper Lig’in kapısından dönmüştü.

Bu sezon da Halikarnas’ın Çocukları’nın başında yoluna devam eden İsmet Hoca, takımıyla iki sezonda 70 maç oynadı ve 70 hafta boyunca Play Off potasından çıkmayan bir takım olma başarısı gösterdiler.

Bodrumspor, 2. Lig’den gelen oyuncularıyla 1. Lig’de var olma mücadelesi verdi. Bir yıl önce final oynayıp kaybeden takım, toparlanarak tekrar aynı yarışın içinde olmayı başardı.

Normal sezonun ardından Play Off’larda Boluspor ve Çorum FK’yı eleyerek finalde Sakaryaspor’un rakibi oldu. Mütevazi kadrosuyla iki sezondur zirveye oynayan Bodrumspor’da şüphesiz en büyük pay sahibi İsmet Taşdemir’in.

Ve nihayetinde Bodrumspor, tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıktı. Normal süresi 1-1 sona eren maçta Sakaryaspor’u uzatmalarda 3-1 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Eyüpspor ve Göztepe’nin ardından Süper Lig’e çıkan üçüncü takım Bodrumspor oldu.

Bu başarıda herkesin katkısı büyük.

Elbette Bodrumspor’a yatırım yapan Öztürk ailesinin de öyle. Fikret Öztürk ve Ali Şafak Öztürk’e Türk futboluna yaptıkları yatırım için teşekkür ediyorum.

Belgesel konusu olacak bambaşka bir futbol hikayesi yazdılar.

Bodrumspor’un Trendyol Süper Lig’deki yeni serüveninde de aynı coşku ve kararlılıkla mücadele edeceğine, daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.

Trendyol Süper Lig’deki yolculuğunuzda sonsuz başarılar diliyorum. Bu, sadece Bodrumspor için değil, tüm Türk futbolu için unutulmaz bir başarı hikayesi olarak anılacak.

Bodrumspor’un azmi ve kararlılığı, futbolda inanç ve disiplinin neler başarabileceğinin en güzel örneklerinden biri. Bodrum, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü olması gibi, futbol sahasında da yeni zaferlerle anılacak. Halikarnas’ın çocukları, Süper Lig’de de fırtına gibi esmeye devam edecek!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu