TÜRKİYE

“BEBEĞİMİ ELİMDEN ALDILAR” 5 aylık bebek çetenin kurbanı oldu!

KAYNAKCNN TÜRK

Yenidoğan Çetesi’nin her geçen gün adeta infiale yol açacak konuşmaları ve katlettikleri bebekler ortaya çıkıyor. En az 21 bebeği canından ettiler, onlarca bebeğin sakat kalmasına neden oldular.

–          “Doktorlar bebeğimin yüzüne oksijeni bile tutmuyordu, eşim tutuyordu”

BEBEĞİMİ ELİMDEN ALDILAR 5 aylık bebek çetenin kurbanı oldu

5 aylık Nijeryalı Michelle bebek bu çetenin kurbanlarından biri oldu.

–          “Sırf yabancı olduğumuz için, bir şey yapamadığımız için, ödememizi istedikleri tüm parayı ödedik. Daha fazlasını vermeye hazırdık, sadece bebeğimize iyi bakmalarını istedik ama onu kaybettik”

2023 yılında henüz 5 aylık olan Michelle soğuk algınlığına yakalandı, ateşi yükseldi ve nefes almakta güçlük çekiyordu. Ailesi onu hemen Esenyurt’ta en yakında olan hastaneye götürdü. Aile farkında değildi ama bu hastane ‘Yenidoğan Çetesi’nin ele geçirdiği hastanelerden biriydi.

BEBEĞİMİ ELİMDEN ALDILAR 5 aylık bebek çetenin kurbanı oldu

–          “Biraz öksürüğü vardı, onu Medilife Hastanesi’ne götürdüm. Tedavi ettiler, eve döndük ama tekrar hastalandı. RSV ve zatürre, onların Michelle’de olduğunu söylediği rahatsızlıklar bunlardı”

Soğuk algınlığıyla hastaneye götürülen bebeği aileye hiç göstermeden bebek yoğun bakım servisine aldılar ve o sinsi planlarını bir bebek için daha devreye soktular.

BEBEĞİMİ ELİMDEN ALDILAR 5 aylık bebek çetenin kurbanı oldu

–          “Bu noktada bizden sürekli para almaya başladılar. Nakit alıyorlardı. O an yanımızda o kadar para yoktu ve eşim parayı getirene kadar tedaviyi durdurdular. ‘Bizi ilgilendirmez’ dediler”

Aile, çocuklarının hayatını kurtarabilmek için istedikleri tüm parayı verdi.

–          “Bizden 60 bin dolar istediler. Fiyatı düşürmeleri, bebeğimizin tedavisine devam etmeleri için yalvardık, kabul etmediler ve 60 bin doları ödemek zorunda kaldık”

BEBEĞİMİ ELİMDEN ALDILAR 5 aylık bebek çetenin kurbanı oldu

Michelle, soğuk algınlığıyla girdiği hastanede gözünü bile açamayacak hale gelmişti. 3 günün sonunda aileye bebeklerinin başka bir hastaneye nakledilmesi gerektiğini söylediler.

–          “Orada bir adam 5 bin dolar ödersem, benim için hastane bulacağını söyledi. Ben de ‘Tamam ödemeye hazırım’ dedim.

–          “Bir doktor geldi ve bebeğin hemen ‘birinci hastanesine transfer olması gerekiyor’ dedi. Bizim için sorun yoktu ve hemen bebeğimi transfer ettiler”

Çete, bebeği yine ele geçirdikleri Esenyurt’taki başka bir hastaneye nakletti.

–          “Birinci hastanesine götürüldüğünde zaten durumu çok kötüydü, neredeyse ölüydü. Onu bu hale getiren Medilife Hastanesiydi. Bence ona ne olacağını biliyorlardı. Bu yüzden başka hastaneye transfer etmek istediler”

BEBEĞİMİ ELİMDEN ALDILAR 5 aylık bebek çetenin kurbanı oldu

Opara ailesinin adeta dünyası başına yıkıldı. O küçücük bedeniyle evlatlarını kara toprağa verdiler.

–          “Umursamazlık yüzünden, sırf yabancı olduğumuz için, hiçbir şey yapamayacağımız için, benim bebeğimi elimden aldılar ve biz o zamandan beri iyileşemedik”

ŞİMDİ GÖZYAŞLARI İÇİNDEKİ ANNENİN TEK BİR İSTEĞİ VAR

–          “Hiçbir şey çocuğumu geri getirmeyecek ama inanıyorum ki adalet aileme bir şekilde gelecektir”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu