SON DAKİKA

Bakanlar TOGG ile yollarda

Bakanlar TOGG ile yollarda

Türkiye’nin otomobili TOGG yollara çıktı. Sürücü koltuklarında ise Bakanlar vardı.

YANIK: HEPİMİZİ GURURLANDIRAN BİR İŞ OLMUŞ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Anadolu rengi TOGG makam aracı ile ilk kez trafiğe çıktı ve Bakanlık binasının etrafında tur attı. “Türkiye’nin yerli ve milli otomobil yapma sevdasının arzusunun ürünü. Bugüne nasip oldu. Hepimizin gururlandıran bir iş olmuş.” dedi. Bakan, kısa gezintinin ardından aracını bakanlık otoparkına park etti.

ERSOY MÜZİĞİ AÇTI, TOGG DİREKSİYONUNA GEÇTİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da TOGG ile Ankara sokaklarındaydı. Bakan Ersoy, makam aracı TOGG ile müzik eşliğinde trafikte ilerledi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan, “Yerli ve milli T10X akıllı cihazımız TOGG ile gün sonunda yollardayız.” ifadelerini kullandı.

BOZDAĞ: HEM GÜVENLİ HEM KONFORLU, HER AÇIDAN MUHTEŞEM

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Bakanlığa TOGG’u ile geldi. TOGG’un kullanımının çok rahat olduğunu söyleyen Bakan Bozdağ, “Hem güvenli, hem konforlu, hem de ekonomik bir araç, her açıdan muhteşem.” ifadelerini kullandı.

SOYLU: BİR HAYALİ DAHA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRENLERE TEŞEKKÜRLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da TOGG direksiyonuna geçen Bakanlardan biriydi. TOGG’un Bakanlık envanterine girdiğini belirten Soylu, “Bir hayali daha gerçeğe dönüştüren Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

TOGG’UN ÖNÜNDE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

TOGG ile ilk sürüşünü gerçekleştiren Bakanlardan diğeri de Mehmet Muharrem KasapOğlu oldu. Kasapoğlu, TOGG direksiyonundaki ilk deneyimini yolda karşılaştığı Ankaralı gençlerle paylaştı. Ve aracın önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

60 yıllık rüya: Yerli otomobil TOGG! Türkiye'nin enerji bağımsızlığında nasıl bir adım? 60 yıllık rüya: Yerli otomobil TOGG! Türkiye'nin enerji bağımsızlığında nasıl bir adım?

60 yıllık rüya: Yerli otomobil TOGG! Türkiye’nin enerji bağımsızlığında nasıl bir adım?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu