SON DAKİKA

Atıç: Mersin’de maçlarımızı evimizde gibi oynayacağız

Atıç: Mersin’de maçlarımızı evimizde gibi oynayacağız
expand

Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA) – HATAYSPOR Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, lig maçlarını oynayacakları Mersin’de kendilerini adeta evlerinde hissettikleri için kent halkına minnettar olduklarını söyledi.

Hedeflerinin ilk 10 içerisinde yer almak olduğunu belirten Ahmet Atıç, 6 Şubat depremlerinden sonra, özellikle son bir yılda kardeşlik örneği gösterdikleri için Mersinlilere teşekkür etti. 6 Şubat sabahı uyandıklarında duyguların kilitlendiği, hafızaların kaybolduğu, kelimelerin kifayetsiz kalacağı bir süreci yaşadıklarını aktaran Atıç, “Tabii bir insan zor günler geçirdiğinde sığınacak bir limanı, konuşlanacak bir komşusu olsun ister. Mersin halkı, Mersin bize iyi bir komşuluk yaptı. Hataylı birçok kardeşimizi, Hatay’daki birçok hemşehrimizi Mersin’de adeta kendi evinde gibi ağırladınız. O zor günlerimizde, o sıkıntılı günlerimizde bizlere ev sahipliği yaptınız, dostluk yaptınız. Bunları inşallah ömür boyu unutmayacak ve bu kardeşliğimizi, gösterdiğiniz kadirşinaslığı inşallah gelecek nesillere aktaracağız” dedi.

“HATAYSPOR SİZİN OLSUN İSTİYORUZ”

Geçen haftadan itibaren Mersin’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Atıç, “Bu kapsamda aslında bir şeye şahit olduk ki; Hatay ile Mersin adeta kardeşliği çoktan ilan etmiş bir şehir olmuş. Bu kardeşliğimize bu yıl çok ama çok fazla ihtiyacımız var. Bizler belki vilayet olarak mülki idari olarak iki ayrı şehir olabiliriz. Ama biz aynı takımlar için; nasıl Mersin İdman Yurdu bizim kardeşimiz, kardeş takımımız ise Hatayspor da aynı göz bebeğimiz, kardeşimiz, benimsediğimiz bir kulüp olsun istiyoruz. Hatayspor sizin olsun istiyoruz. Bu mücadelede, bu gayrette, bu çalışmada da ayrı gayrı gözetmeksizin; zaten takdire şayan, zaten nesillere anlatılacak bir tarihi kardeşlik örneği ortaya koyuyorsunuz, bunu inşallah önümüzdeki yıl o güçlü taraftar desteklerimizle, güçlü birlikteliğimizle inşallah ortaya koyalım istiyoruz” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu