SON DAKİKA

Arto ile tartışmışlardı! Küslük bitti: ‘Diva Bülent Ersoy menajerini savununca…’

Söylemezsem Olmaz’ın dün yayınlanan programında Arto, Bülent Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk’e ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Bunun üzerine Diva, canlı yayına bağlanarak çok sert konuşmuştu.

Ersoy, “Hediyelerini alırken, kabul ederken, hatta kendisini taciz ederken, ‘Ay şu çok güzelmiş bunu da al bize’ dediğiniz zamanları unuttunuz. Ben çok iyi hatırlıyorum. Ben bunamadım. Aklı başında öleceğim” ifadelerini kullanmıştı. Arto, Diva’nın sözleri karşısında Şentürk’ün eski arkadaşı olduğunu ve hatıralardan bahsettiğini söyleyerek kendisini savunmaya çalışmıştı. Arto’ya ilişkin sözlerine “Seni sevmiyorum” diyerek başlayan Bülent Ersoy ise açıklamalarına şöyle devam etmişti:

“Siz eski arkadaşlarınız hakkında hala böyle nasıl yorum yapabiliyorsunuz. Kime gideceğim başka? Ben menajer olarak bir sürü insanla çalışmadım. Siz beni arayamazsınız. Size cevap vermem. Sizi hiç sevmiyorum. Çünkü siz yalancısınız. İnsanın sinirlerini bozmayın. Ben ortalığı ayağı kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu